tisdag 15 november 2011

Top Boe avkomma

Detta är från en Tysk hemsida som jag google översatte.
Det fortsätter med Alistair Beatha Maddy, som segrade i Premier klassen på Greyhound hundar över ett avstånd av 480 meter.



Alistair Beatha Maddy, som ägs av Martin och Priscilla Parth Seeber

Som Alistair kom till oss: Priscilla hade någon gång denna kull i åtanke. Själv är jag bara blev medveten om när jag såg hans två systrar, Alva och Alina Sachsenheim under träning. Naturligtvis var de två hanarna som vi ursprungligen hade fångat ögat som redan vidtagits. Så vi har beslutat att med kort varsel för Alistair. Efter hans uppfödare alla sina valpar i framtiden ägarna ville ge personligen, väntade vi på 24 Oktober 2009 i förtid Jesusbarnet. Efter en lång bilresa från Emsdetten Axams efter att han äntligen kom på 23,00 klockan, har nu bosatt sig i bra med oss ​​och tillbringade första natten med oss ​​i sängen.

Life of Alistair: Alistair bor hos oss med två vinthundar, två perserkatter och några höns. Hemma är han helt lugn och kelig kan även slicka kattens öron, och även om förirra kyckling från kycklingen i trädgården, som lämnar honom oberörd. Men han är alltid och överallt vill vara först. Var där när ombordstigning eller avstigning från bilen när du anger i huset eller någon annanstans, skjuter han sig själv! Redan som ung var vi tvungna att sakta ner och alltid skydda dig själv, eftersom han försökte följa den vuxna Greys och overtaxing sig vara den första. Detta kommer att vara de första att visa det i loppet och ger sitt allt.

Alistair karriär: Från vår sida är länkade från alla banor med ett mycket långt och eftersom vi försöker väldigt specifikt träning och tävling schema. Redan för förvärvet av österrikiska racinglicens vi var tvungna att täcka tusentals miles. I sin första start av mästerskapet i korta int Kleindöttingen / CH vid en ålder av endast 18 månader och 2 dagar vi har varit mycket givande. Han sprang i täten redan ett nytt banrekord, toppade han dem igen i finalen. Efter vinteruppehållet i 2011 var hans första tävlingssäsongen, som han utjämnade med sin seger på samma FCI-årsjubileum ras i Münster och i sista loppet på Greyhound Champions League hemma i Sachsen. Han var också vinnare av denna ras serien och samtidigt Rookie of the Year 2011. Däremellan har vi några int och nat. Utställningar deltog, där han var alltid värderas till V1. Dessutom kunde han få lite domare på olika cert, ett CACIB och blev också österrikiska klubben Vinnare 2011th Vi är mycket stolta över våra pojkar!